Lydia

Ik ben Lydia Dijkshoorn en sinds 2017 geef ik enthousiast yogales.

Na mijn opleiding in de zakelijke dienstverlening heb ik 14 jaar gewerkt als financieel consulent. Deze baan gaf mij veel stress en onrust. Ik ben toen yoga gaan doen om meer en beter te kunnen ontspannen.

Bij een reorganisatie raakte ik mijn baan kwijt en toen ontstond er ruimte om een yoga-opleiding te gaan doen, de Dru yoga docentenopleiding.

Yoga voelde voor mij als thuiskomen, thuiskomen bij mezelf. Ik ervaar door yoga meer rust, ontspanning, ik slaap beter, ik heb hierdoor meer energie. Doordat ik beter in mijn vel zit, kan ik ook betere keuzes maken voor mijzelf. 

Gaandeweg de opleiding ontstond het verlangen om yoga door te gaan geven. Andere mensen te laten ervaren wat yoga voor je kan betekenen. Daarom ben ik gestart met lesgeven. Ik geef inmiddels met veel plezier les.

Je bent van harte welkom in mijn les om te ervaren wat yoga voor jou kan doen. Ik geef Dru yoga dit is een milde yogavorm met zachte, vloeiende bewegingen.

Mensen die mijn lessen volgen zeggen het volgende:

‘ik slaap veel beter sinds ik yoga doe, ik voel me uitgeruster’

‘de lessen van je zijn zo rustig, ik kom helemaal tot rust, terwijl ik altijd ren’

‘Lydia heeft een hele fijne stem’

‘ik kijk elke week uit naar de yogales, echt even een moment voor mijzelf’

‘mijn lichaam voelt soepeler aan’

‘Lydia weet heel goed wat ze doet, ze leidt je op haar rustige manier door de yogales, hierdoor voel je je erg op je gemak’

‘ik had al weken een pijnlijke schouder en sinds ik bij Lydia de yogalessen volg niet meer’

Om mijzelf te ontwikkelen volg ik regelmatig workshops of opleidingen. In april 2019 ben ik gestart met de Dru meditatiedocentenopleiding, deze heb ik succesvol afgerond in maart 2021. Daarnaast volg ik diverse bijscholingen op het gebied van yoga en gezondheid. Naast yogadocent ben ik gecertificeerd Mind-Walk trainer (februari 2018). In november 2018 heb ik een opleiding stoelyoga gevolgd. In januari 2019 volgde ik een cursus yoga nidra.