Lydia

Ik ben Lydia Dijkshoorn en sinds 2017 geef ik enthousiast yogales.

Veel mensen weten niet het verhaal achter mijn yogapad, daarom deel ik het graag met je.

Waarom ben ik begonnen met wat ik doe?

Er was altijd een verlangen om yoga te gaan doen. Ik luisterde echter steeds naar andere mensen die mij vertelden dat yoga niets voor mij was. Ook paste yoga niet in mijn opvoeding.

Er was veel ruis om mij heen, andere mensen die vertelden wat ik moest doen, ik dacht dat de buitenwereld beter wist wat goed was voor mij. Ik was bang om eigen keuzes te maken, bang om fouten te maken. Bang om af te wijken, afgewezen te worden en er niet bij te horen.

Totdat ik een heftige levenservaring had. Mijn besluit daarna stond vast: ik ga nu een proefles yoga volgen. Dat was in 2009.

De eerste les die ik volgde voelde als thuiskomen bij mezelf. Door yoga ontdekte ik dat de wijsheid en kracht in mezelf zit. Doordat ik bijna altijd naar andere mensen luisterde wist ik niet zo goed wie Lydia was. Ik had de deur naar Lydia op slot gezet. Ik luisterde meer naar mijn hoofd dan naar mijn Hart.

Yoga heeft die deur voor mijzelf geopend. Hierdoor weet ik beter wat goed is voor mij en durf ik te vertrouwen op mijn eigen wijsheid. Dit geeft mij kracht en zelfvertrouwen.

Ik ben na een paar jaar zelf yoga volgen gestart met een yoga opleiding en gaandeweg de opleiding ontstond het verlangen om yoga door te geven aan andere mensen.

Andere mensen te laten ervaren wat yoga kan betekenen, wat het met je kan doen: thuiskomen bij jezelf van hoofd naar Hart en vertrouwen hebben in je eigen kracht en wijsheid.

Je bent van harte welkom in mijn les om te ervaren wat yoga voor jou kan doen. Ik geef Dru yoga dit is een milde yogavorm met zachte, vloeiende bewegingen.

Namasté,

Lydia

Mensen die mijn lessen volgen zeggen het volgende:

‘ik slaap veel beter sinds ik yoga doe, ik voel me uitgeruster’

‘de lessen van je zijn zo rustig, ik kom helemaal tot rust, terwijl ik altijd ren’

‘Lydia heeft een hele fijne stem’

‘ik kijk elke week uit naar de yogales, echt even een moment voor mijzelf’

‘mijn lichaam voelt soepeler aan’

‘Lydia weet heel goed wat ze doet, ze leidt je op haar rustige manier door de yogales, hierdoor voel je je erg op je gemak’

‘ik had al weken een pijnlijke schouder en sinds ik bij Lydia de yogalessen volg niet meer’

Om mijzelf te ontwikkelen volg ik regelmatig workshops of opleidingen. In april 2019 ben ik gestart met de Dru meditatiedocentenopleiding, deze heb ik succesvol afgerond in maart 2021. Daarnaast volg ik diverse bijscholingen op het gebied van yoga en gezondheid. Naast yogadocent ben ik gecertificeerd Mind-Walk trainer (februari 2018). In november 2018 heb ik een opleiding stoelyoga gevolgd. In januari 2019 volgde ik een cursus yoga nidra.