Mind-Walk®

Mind-Walk®, meditatieve wandelingen met invloeden uit de tai chi, yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie.

In een reeks outdoor trainingen met verschillende thema’s, loop je jezelf naar balans, er worden leuke materialen gebruikt en heerlijke oefeningen in verwerkt.

Bij elke wandeling is er een thema wat aandacht krijgt. Denk hierbij aan een wandeling die extra focus legt op Spanning en Ontspanning of een wandeling waar de nadruk ligt op Kracht. Tijdens de wandeling wordt er gebruik gemaakt van materialen die het thema ondersteunen.

We wandelen tussen de 3 en 5 km, een wandeling duurt ongeveer 1,5u.

Nieuwe wandelingen kun je via de agenda vinden. Hou hiervoor de agenda in de gaten. Of neem contact op, dan wordt je via e-mail op de hoogte gehouden.

Wat mensen zeggen over een Mind-Walk:

“De mindwalk van Lydia was erg fijn. Normaal houd ik helemaal niet zo van Yoga, maar omdat het in de natuur was en gecombineerd met wandelen, kreeg het een hele nieuwe dimensie. Lydia stemde zich goed af, gaf onze groep de ruimte, zonder het overzicht te verliezen. Na steeds een stukje gewandeld te hebben, soms in stilte, kregen we een aantal yoga-oefeningen. Ze koos hiervoor fijne en mooie plekken uit. De yoga-bewegingen zelf waren heel vloeiend van karakter en niet veeleisend voor mijn lichaam. Het in de natuur zijn droeg daar ook zeker aan bij; ik vond het makkelijker om te ontspannen dan in een binnenruimte.
We hadden het geluk een aantal reeën voorbij te zien flitsen en sloten de wandeling af met een meditatie. Ik was moe van een drukke dag toen ik begon aan de mind-walk, maar daarna voelde ik me fijn en geïnspireerd. Thuis nog nagenoten van de thee, die ze ons meegaf.
Ik raad het iedereen aan om een mindwalk bij Lydia te doen!”

Malin

~

“Op vrijdag 22 maart heb ik mijn eerste Mind-Walk gedaan!

De combinatie van buiten zijn, in de natuur, yoga oefeningen en een stukje stilte wandeling in de Loonse en Drunense Duinen was een hele mooie ervaring. Na 1,5 uur voelde ik me voldaan.

Het heeft me rust gegeven in mijn hoofd en tegelijkertijd ben je lekker bezig geweest met je lichaam en dat allemaal lekker buiten.

Een hele mooie combinatie van wandelen en yoga en zeker voor herhaling vatbaar!

Dankjewel Lydia voor deze ervaring en tot de volgende Mind-Walk.”

Rachel

~